Kurumsal Ağaçlandırma

ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları 1992 yılından bu yana hem ÇEKÜL Vakfının kurumsal kimliğindeki temel unsurlardan biri hem de gönüllülerin “vakfetme” düşüncesini eyleme dönüştürme yolunu bulduğu ana yapı.

Vakfın, kuruluşunu takip eden ilk yıllarda hayata geçirdiği 92 Ormanları Projesinde, 22 bin İstanbullunun katılımıyla Beykoz-Kavacık’taki 170 hektar alana 102 bin fidan dikildi; bu ağaçlandırma seferberliğinden ve sivil toplumdaki duyarlılıktan ilhamla, 1994 yılında proje ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanları Programına evrildi.

Sosyal sorumluluk sahibi şirket, kurum ve kuruluşlar işbirliği projeleriyle ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanlarını yeşertmeye devam ediyor.

Kurumunuzun sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında 10 bin veya daha fazla fidanla ÇEKÜL 7 Ağaç Ormanlarına destek verebilirsiniz. Seçilen dikim sahalarında bölgenin havasına, suyuna, toprağına uygun fidanlarla şimdi orman/özel orman oluşturmak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Ebru Tiftikcioğlu

Tel: 0212 249 64 64